De ziua lor, 1 iunie 2019, copiii cu dizabilitati, alaturi de fratii si prietenii lor, sub egida „Toti copiii sunt copii” vor participa la o petrecere in cinstea lor.  Astfel, vor avea posibilitatea de a se exprima liber si de a se afirma prin activitati specifice acestei zile, manifestarile propuse avand totodata menirea de a le oferi copiilor sentimentul de egalitate in drepturi si de integrare in viata comunitatii din care fac parte.

Evenimentul va fi gazduit de #Joyplace.

La multi ani, copii! La multi ani, Joyplace!

Multumim sponsorilor:

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Ho! Ho! Ho!

Spiridusii au incarcat sacul Mosului. Va poposi la Joyplace sambata, 8 Decembrie, ora 12 sa-i intalneasca pe cei mai cuminti si harnici copii. *Inscrieri pe baza invitatiei.
Spiridusii: Carrefour ParkLake, ETI, Editura Girasol, Grace Couture, Heidi, Brutaria Eldi, Cofetaria Magic, Pirin Hill, Editura Elicart, Pizza Mania si BIC Romania au muncit din greu pentru a umple sacul…:)

Spiridusii:

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Asociatia pentru Adaptare la Viata „Magicland” organizeaza pe data de 4/4/2018 evenimentul „Ziua Prieteniei” destinat copiilor cu dizabilitati. Prietenia este una dintre valorile de baza ale comunitatii si ale voluntariatului.  Astfel, in parteneriat cu Ambasada Statelor Unite in Romania si Consiliile Americane pentru Educatie Internationala si impreuna cu voluntarii ce ni se vor alatura ne vom juca, vom invata si vom lega prietenii. Evenimentul va fi gazduit de „Joyplace – Loc de joaca pentru copii cu dizabilitati”, din strada Turnu Magurele, nr 17A, sector 4, Bucuresti, incepand cu ora 16:30.

Te invitam sa le dai de veste celor din comunitatea ta si poate-i convingi sa se alature ca parteneri de orice fel (media, educationali, logistici, finananciari… etc)