Petrecere Fa Boo Loasă de Halloween
Duminică, 29/10/2023 ora 16:00. Înscrieri la telefon 0728 823 429. Locuri limitate.

 

Moș Crăciun este foarte ocupat in aceasta lună și are nevoie de ajutorul elfilor pentru a-și termina treaba. Pentru câteva ore vom fi elfii moșului și-l vom ajuta cu pricepere și îndemânare meșterind ornamente pentru bradul de Crăciun.
Apoi, vom încinge o petrecere cu jocuri, concursuri, experimente și îl vom aștepta pe Moș Crăciun cântând colinde.
Participarea la eveniment se face pe baza invitației.

 

Un atelier dulce pentru copii hărnicuți. Vom pregăti turtă dulce cu mirodenii, vom modela aluatul, îl vom coace si decora. Un atelier multisenzorial cu scopul dezvoltării abilităților practice, a motricității fine si exprimării viziunii creative. Sâmbătă 18 decembrie 2021, orele 10:00-12:00. Vârsta recomandată > 5 ani. Tradiția continuă, copiii îl vor astepta pe Mos Crăciun cu voie bună si colinde. Cu sigurantă, Mosul îi va răsplăti pentru efortul si munca pe care copiii le-au depus de-a lungul anului. Mutumim spiridusilor: ETI România, eRetail, KPMG România, Editura Elicart, Brutăria Eldi si Boutique Cadeaux.  Luni 20 decembrie 2021, orele 16:00.

Petrecere Craciun, 13 decembrie 2019, ora 16:00 la #Joyplace   Mos Craciun este asteptat de copiii cu dizabilitati si anul acesta.  Alatura-te campaniei noastre, daruieste! Participarea copiilor la eveniment se face pe baza invitatiei.

De ziua lor, 1 iunie 2019, copiii cu dizabilitati, alaturi de fratii si prietenii lor, sub egida „Toti copiii sunt copii” vor participa la o petrecere in cinstea lor. Astfel, vor avea posibilitatea de a se exprima liber si de a se afirma prin activitati specifice acestei zile, manifestarile propuse avand totodata menirea de a le oferi copiilor sentimentul de egalitate in drepturi si de integrare in viata comunitatii din care fac parte.

Evenimentul va fi gazduit de #Joyplace.

La multi ani, copii! La multi ani, Joyplace!

 

Ho!, Ho!…Ho!

Spiridusii au incarcat sacul Mosului. Va poposi la Joyplace sambata, 8 Decembrie, ora 12 sa-i intalneasca pe cei mai cuminti si harnici copii. *Inscrieri pe baza invitatiei.
Spiridusii: Carrefour ParkLake, ETI, Editura Girasol, Grace Couture, Heidi, Brutaria Eldi, Cofetaria Magic, Pirin Hill, Editura Elicart, Pizza Mania si BIC Romania au muncit din greu pentru a umple sacul…:)

 

 

Asociatia pentru Adaptare la Viata „Magicland” organizeaza pe data de 4/4/2018 evenimentul „Ziua Prieteniei” destinat copiilor cu dizabilitati. Prietenia este una dintre valorile de baza ale comunitatii si ale voluntariatului. Astfel, in parteneriat cu Ambasada Statelor Unite in Romania si Consiliile Americane pentru Educatie Internationala si impreuna cu voluntarii ce ni se vor alatura ne vom juca, vom invata si vom lega prietenii. Evenimentul va fi gazduit de „Joyplace – Loc de joaca pentru copii cu dizabilitati”, din strada Turnu Magurele, nr 17A, sector 4, Bucuresti, incepand cu ora 16:30.

Te invitam sa le dai de veste celor din comunitatea ta si poate-i convingi sa se alature ca parteneri de orice fel (media, educationali, logistici, fiananciari… etc)


In februarie 2015 demaram proiectul „Super 123 me” – grup de dezvoltare personala pentru copii.
https://www.facebook.com/Super123me/
In cadrul grupului au participat, in medie, 15 copii, copii cu dizabilitati cat si neurotipici. In 2018 ne propunem sa continuam activitatile grupului, extinzand aria si frecventa acestora; crearea unui nou grup de socializare pentru tinerii cu dizabilitati; infiintarea unui grup de suport pentru parinti (cu activitati distractive…); amenajarea unui spatiu (club) pentru socializare si invatare in grup, si multe alte …surprize.

Am ales si dezvoltat acest proiect pentru ca un terapeut nu se uita doar la deficientele unei persoane, ci si la resursele sale. Astfel, un terapeut trebuie sa priveasca copilul ca pe un intreg si sa nu se concentreze strict asupra deficientei. Este dovedit stiintific ca si copiii au nevoie de a fi activi, de a se ocupa cu ceva care are un scop pentru ei. Ocupatia care se refera la tot ceea ce poate face un copil explorand trairile, experientele, acumularile personale devine cheia a succesului in reabilitarea unui copil cu deficiente.

Proiectul urmareste dezvoltarea deprinderilor şi metodelor de comunicare in terapie de grup folosind experiente si acumulari personale pentru copiii cu deficiente associate, pe diferite transe de varsta.

Prin continut, obiective si finalitati, programul a contribuit la crearea unui cadru de dezvoltare personala, in care copiii au dezvoltat competente si abilitati noi, depasind unele probleme emotionale si castigand increderea in sine.

LEGISLATIE

 

Lasă un răspuns